Rólam

 Gyermekkorom óta az egyik hobbim a társasjátékok tervezése, készítése. Olykor teltek el úgy évek, vagy akár évtizedek is, hogy más hobbik kerültek előtérbe és keveset társasjátékoztam vagy ötleteltem játékokon, míg máskor jobban előjött ez a késztetés, és időről időre eléggé kitöltötték a gondolataimat a különböző játékok, a szabályalkotás, stb.

A társasjátékok készítésében több más hobbimnak is metszéspontjában van, hiszen szintén gyermekkorom óta, hasonlóan változó intenzitással de szeretek rajzolni, programozni, szabályokat alkotni. Érdekelt a játékok mögötti matematika, valószínűségszámítás, játékelmélet is.

A Kockavonat esetén külön érdekesség, hogy a vasúthoz is több szállal kötődöm, egyrészt a szeretett munkahelyem immár több mint 15 éve (voltam mozdonyvezető-gyakornoktól kezdve telepi rendező, ügyintéző, személyzetiránytó / mozdonyfelvigyázó), másrészt a szüleim egy vonaton találkoztak először, és valahogy már gyermekkoromban is lenyűgözött a vasút, a végtelenbe tartó sínek, a vasút illatai, hangjai, szerkezetei.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Vonatozz, fotózz és nyerj Onward to Venus társasjátékot a Kockavonattal!

Interakciók a Kockavonat játékban

Zakatol a Kockavonat - immár első helyen